Shenzhen Goldensun Elektronik Teknolojisi Limited Şirketi

IC, Diyot, Transistör, Kondansatör, Direnç Ve benzeri Dahil BOM Listesi için Teklif At İyi!

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerEntegre Devre IC Çip

2.5A Akım Çıkışı Entegre Devre IC Çip A3977SEDT Yüzeye Montaj Tipi

Ben sohbet şimdi

2.5A Akım Çıkışı Entegre Devre IC Çip A3977SEDT Yüzeye Montaj Tipi

Çin 2.5A Akım Çıkışı Entegre Devre IC Çip A3977SEDT Yüzeye Montaj Tipi Tedarikçi

Büyük resim :  2.5A Akım Çıkışı Entegre Devre IC Çip A3977SEDT Yüzeye Montaj Tipi

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Özgün
Marka adı: Original Manufacturer
Sertifika: Rosh
Model numarası: A3977SEDT

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 1
Fiyat: Negotiation
Ambalaj bilgileri: Orijinal ambalaj
Teslim süresi: Stock
Ödeme koşulları: TT, Paypal, Western Union Ve benzeri
Yetenek temini: 80000
Contact Now
Detaylı ürün tanımı
Motor tipi - Step: İki kutuplu Motor tipi - AC, DC: -
İşlevi: Sürücü - Tamamen Entegre, Kontrol ve Güç Aşaması Çıkış yapılandırma: Yarım Köprü (4)
arabirim: Mantık Teknoloji: DMOS
Uygulamalar: Genel Amaçlı Akım - Çıkış: 2.5A

A3977SEDT Entegre Devre IC Chip Bipolar Motor Sürücü DMOS Mantık 44-PLCC (16.59x16.59)

Motor Tipi - Step

iki kutuplu

Motor Tipi - AC, DC

-

fonksiyon

Sürücü - Tamamen Entegre, Kontrol ve Güç Aşaması

Çıkış yapılandırma

Yarım Köprü (4)

arayüzey

Mantık

teknoloji

DMOS

Adım Çözünürlük

1, 1/2, 1/4, 1/8

Uygulamalar

Genel Amaçlı

Akım - Çıkış

2.5A

Gerilim - Besleme

3 V ~ 5.5 V

Gerilim - Yük

8 V ~ 35 V

Çalışma sıcaklığı

-20 ° C ~ 150 ° C (TJ)

Montaj tipi

Yüzey Montajı

Paket / Kutu

44-LCC (J-Kurşun)

Tedarikçi Cihaz Paketi

44-PLCC (16.59x16.59)

Temel Parça Numarası

A3977

ÖZELLİKLER VE FAYDALAR

• ± 2,5 A, 35 V çıkış gücü

• Düşük R DS (on) çıkışları, 0.28 Ω kaynak, 0.22 Ω normal lavabo

• Otomatik akım bozunum modu algılama / seçimi

• 3.0 ila 5.5 V lojik besleme voltajı aralığı

• Karışık, hızlı ve yavaş akım bozunum modları

• Ev çıkışı

• Düşük güç kaybı için senkron düzeltme

• Dahili UVLO ve termal kapatma devresi

• Çapraz akım koruması

AÇIKLAMA

A3977, dahili çevirmene sahip eksiksiz bir mikrostep motor sürücüsüdür. Bipolar step motorları tam, yarım, çeyrek ve sekizinci basamaklı modlarda, 35 Vand ± 2.5A çıkış tahrik kapasitesiyle çalışmak üzere tasarlanmıştır. A3977, yavaş, hızlı veya karışık bozunma modlarında çalışabilme özelliğine sahip sabit bir kapalı zaman akım regülatörü içerir. Bu mevcut bozunma kontrol şeması, düşük sesli motor gürültüsü, artırılmış adım hassasiyeti ve azaltılmış güç yayılımı ile sonuçlanır.

Çevirmen, A3977'nin kolay uygulanmasının anahtarıdır. Sadece STEP girişine bir darbe girilmesi motoru bir adım ileri sürer (iki mantıksal giriş, tam, yarım, çeyrek veya sekizinci basamak olup olmadığını belirler). Programlanacak faz sırası tabloları, yüksek frekanslı kontrol hatları veya karmaşık arayüzler yoktur. A3977 arayüzü, karmaşık bir mikroişlemcinin mevcut olmadığı veya aşırı yüklendiği uygulamalar için ideal bir uyumdur.

PWM çalışması sırasında güç dağıtımını iyileştirmek için dahili senkron düzeltme kontrol devresi sağlanmıştır.

Dahili devre koruması, histerezis, düşük gerilim kilitleme (UVLO) ve çapraz akım koruma ile termal kapatma içerir. Özel güç sıralaması gerekli değildir.

A3977, açık bir termal pedle (LP eki) ince (<1,2 mm) 28 pimli TSSOP içinde tedarik edilir. A3977,% 100 mat kalay kurşun çerçeve kaplama ile kurşun (Pb) içermez.

İletişim bilgileri
Shenzhen Goldensun Electronics Technology Limited

İlgili kişi: Cary

Tel: +8613760106370

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)